Ny sæson og ønsker til træningstider

Så er det ved at være sæsonstart for curling. Det er derfor tid til at indsamle ønsker til træningstider. Der vedlægges derfor ansøgning om træningstider der bedes sendt senest den 3. august 2014.

Vi kender ikke den nye sæsonstart endnu, men plejer at ligge i midten af august. Særlig indbydelse til sæsonstarten kommer senere på klubbens hjemmeside samt på mail.

Der har været ønske om at der om tirsdagen kl. 18.30 -20.00 og kl. 20.00 til 21.30 kunne være fælles træning mellem flere hold. Husk at skriv på ansøgning om træningstid til tirsdagen om i ønsker at være en del af fællestræningen.

Vi har en del nye spillere som ikke spiller på hold. For dem vil der være træningstid om onsdagen. Vi vil hjælpe med at danne hold efterfølgende, hvis det ønskes.

Senior60+ udvider i år sin træningstid. Der vil være muligt at få træningstid mandag kl. 10-12, onsdag kl. 10-12 og onsdag kl. 13-15. Der vil være muligt at få træningstid max. 2 gange om ugen i den udstrækning der er plads. Tilmelding til træningstider for Senior 60+ bedes sendt til Anders Reck-Magnussen Mail: anders.reck@gmail.com

Da vi stadig ikke har alle medlemmers mailadresser, bedes du tjekke om alle på dit hold har modtaget denne mail. Sæt venligst mailadresser på hele dit hold så medlemslisten kan blive ajourført.

Vel mødt til den nye sæson og forsat god sommer.

Tags: